Raamdecoratie

Sfeervolle raamdecoratie als finishing touch van je huis

Wij maken allle gordijnen,vitrages,inbetweens,rolgordijnen,plissés,houten jaloezieën,lamellen en shutters op maat. Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom

Wij vinden dat raamdecoratie en gordijnen meer zijn dan praktisch alleen. Het is ook dé finishing touch in je huis. In onze showroom in Den Haag vind je daarom een afdeling met eigentijdse en hippe raamdecoratie van topkwaliteit. Gordijnen, rolgordijnen, inbetweens, vitrages, plissés, houten jaloezieën, lamellen en sfeervolle shutters. Alles wordt op maat gemaakt, zodat ze volledig in je interieur passen. En wil je niet in je kunststof kozijnen boren? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Gordijnen van topkwaliteit

Mooie gordijnen maken je huis af. Ze creëren een huiselijk gevoel, en zorgen dat je ze ’s avonds met plezier dichtdoet. ’s Winters houden ze de warmte binnen, en ’s zomers houden ze haar buiten. Wil je graag verduisterende gordijnen? Dan kunnen we ze voor je voeren. Al onze gordijnen zijn van een topkwaliteit stof, die niet krimpt als deze gewassen wordt. Voor een optimaal resultaat meten we de gordijnen bij je in, en hangen we ze bij je op. Zo vallen ze precies zoals je voor ogen had.

Lichte vitrages met hippe dessins

Vitrage is een gordijn van een lichte en luchtige stof die daglicht doorlaat. Het grote voordeel is echter dat het zicht naar binnen wel beperkt wordt. De vitrages van nu zijn er in hippe en trendy dessins en stijlvolle stoffen. Vitrages zijn uitstekend te combineren met mooie gordijnen of overgordijnen.

Inbetweens voor een luchtige aankleding

Vind je gordijnen te zwaar en vitrages te licht? Kijk dan eens naar inbetweens, deze zitten tussen gordijnen en vitrages in. Door hun luchtige structuur laten ze wel zonlicht door en zorgen ze tegelijkertijd voor aankleding van je interieur. Sfeervol en vrolijk. Ook inbetweens zijn bij ons verkrijgbaar in diverse varianten. Kom ze bekijken in onze showroom.

Eigentijdse jaloezieën, multishades, rolgordijnen en plissés

In onze showroom hebben we ook nog andere eigentijdse mogelijkheden om je ramen op een decoratieve manier te verduisteren of de zon buiten te houden. Zo hebben we verschillende (houten) jaloezieën, horizontale en verticale. Ook hebben we traditionele rolgordijnen, maar bijvoorbeeld ook de trendy multishades. Deze stijlvolle rolgordijnen hebben afwisselend een donkere en transparante stof. Ze passen zowel in een modern als een klassieke inrichting en zijn geschikt voor elke ruimte van het huis. Plisségordijnen zijn gordijnen die je als het ware uitvouwt. Een stijlvolle en mooie raamdecoratie, met een speels effect.