PVC Vloeren

Comfortabele vloeren waar je voeten zich thuisvoelen

Vloeren geven je huis warmte, maar hebben ook flink wat te verduren. Daarom vind je bij ons alleen maar vloeren van een goede kwaliteit. Heb of wil je graag vloerverwarming in je huis? Dan zijn de onderhoudsvriendelijke en duurzame PVC-vloeren zeker het ontdekken waard. Ook kun je bij ons terecht voor vinylvloeren, tapijt en trapbekleding. Voor een advies-op-maat komen we graag bij je aan huis. Wil je alle mogelijkheden bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Den Haag.

Duurzame PVC- vloeren

PVC-vloeren zijn onderhoudsvriendelijke en duurzame vloeren, die waarheidsgetrouw allerlei patronen en texturen imiteren uit de natuur. Denk aan houtnerven en steenstructuren, maar ook aan planken, tegels en visgraat. Bij sommige daarvan zijn de structuren ook voelbaar en daardoor bijna niet van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Omdat wij een ruime ervaring hebben met PVC-vloeren, vind je bij ons vooral de topkwaliteit die Moduleo en COREtec bieden. We hebben een uitgebreide collectie met panelen in onze showroom.

Voordelen van een PVC vloer:

 • onderhoudsvriendelijk; je hoeft nooit te schuren of te lakken
 • makkelijk schoon te houden
 • ideaal met vloerverwarming; minimaal verlies van energie
 • waterbestendig
 • geluiddempend
 • slijtvast
 • hoge krasweerstand
 • huisdier’proof’ voor overal in huis

Moduleo, nummer één PVC-vloer

Moduleo is het nummer één merk in de wereld op het gebied van PVC-vloeren. Deze hoogwaardige PVC-vloeren zijn er in verschillende diktes van 2,5 tot 5,5 mm, zodat de vloeren geschikt zijn voor woonhuizen. Maar ook voor kantoorpanden en restaurants. De diverse series, waaronder Moods, Transform en Impress, bieden eindeloos veel mogelijkheden. Van ‘houten’ of ‘stenen’ vloeren in allerlei kleuren en motieven, vloeren met een levensecht reliëf tot betonlook. Voor een optimaal resultaat zorgen wij dat je een egale ondervloer krijgt. Laat je verrassen in onze showroom.

Egaliseren van ondergrond

Als je een Moduleo PVC-vloer wilt laten leggen, is het belangrijk dat de ondergrond egaal is. Zo zorg je voor een ultieme hechting en zie je geen oneffenheden. Voordat wij de PVC-vloer komen leggen, egaliseren we daarom eerst de ondervloer. De PVC-vloer wordt vervolgens op de ondervloer gelijmd. Huur je het huis? Of wil je de vloer er graag over een paar jaar weer uithalen? Dan kun je ook kiezen voor een zelfklevende ondervloer. Deze lijm je niet vast, en is eenvoudig weer te verwijderen.

COREtec PVC-vloer met kurken ondervloer

De revolutionaire COREtec PVC-vloeren hebben van zichzelf een kurken ondervloer, waardoor je het eenvoudig over tegels heen kunt leggen. Kleine oneffenheden worden als het ware door het kurk geabsorbeerd. COREtec PVC-vloeren zijn een uitstekend alternatief voor laminaat, vinyl of zelfklevend PVC, en een oplossing voor elke ondergrond. Kom alle mogelijkheden in onze showroom bekijken.

Voordelen van een PVC vloer:

 • onderhoudsvriendelijk; je hoeft nooit te schuren of te lakken
 • makkelijk schoon te houden
 • ideaal met vloerverwarming; minimaal verlies van energie
 • waterbestendig
 • geluiddempend
 • slijtvast
 • hoge krasweerstand
 • huisdier’proof’ voor overal in huis

Vinyl of zeil in trendy dessins en patronen

Vinylvloeren, ook wel bekend als zeil, zijn de voorlopers van PVC-vloeren. Vinylvloeren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende trendy patronen en dessins. Het is een betaalbare oplossing, ze zijn eenvoudig zelf te leggen en zeer onderhoudsvriendelijk. In onze showroom hebben we verschillende staaltjes. Kom ze gerust bekijken.

Aangenaam tapijt en vloerbedekking

Tapijt of vloerbedekking geeft woonruimtes een warme en huiselijke uitstraling. Het is zacht, geluidsdempend, en in tal van varianten verkrijgbaar. Van laagpolig tot hoogpolig tapijt. Wat is er mooier dan uit je bed te stappen op een heerlijk zachte en warme vloerbedekking? Bekijk de uiteenlopende tapijtsoorten, kleuren en structuren in onze showroom. Laat je verrassen!

Comfortabele trapbekleding

Wil je je trap laten bekleden? Dan vind je bij ons daarvoor diverse mogelijkheden. Van hoogpolig tot laagpolig tapijt tot PVC op je trap. Het kan allemaal. Ook kun je kiezen voor een gedeeltelijke bekleding met traplopers. Deze kun je met mooie traproedes eenvoudig op zijn plek houden. We maken de trapbekleding graag voor je op maat.

Alle soorten PVC Vloeren

Vraag een offerte aan of neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan op de knop van hiernaast om contact op te nemen, om een offerte aan te vragen of om langs te komen in onze showroom.