Bekijk hier alle Moduleo PVC Vloeren

Ontdek alle voordelen voor een PVC vloer van Moduleo

De pvc planken en pvc tegels in de Moduleo-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn door ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke Moduleo vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. We vergroten het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen we de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten. Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er XL-planken en tegels beschikbaar in de Transform- en Impress-collectie. Ook de LayRed vinyl vloeren zijn in verschillende formaten beschikbaar.

Voordelen:

  • Veel variatie in hetzelfde ontwerp
  • Een aangenaam zacht, warm gevoel en stil
  • Beschermende, onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag
  • Uitstekende stabiliteit en geen blijvende indrukken
  • Betrouwbare kwaliteit

Bekijk hieronder alle Moduleo vloeren.

[advanced_iframe use_shortcode_attributes_only="true" src="https://issuu.com/ivcgroup/docs/sm007037_moduleo_b2c_2019_a4_int_we" width="100%" height="500"]

Geïnteresseerd?

Heeft u een vloer gevonden die u mooi vindt? Schrijf dan de naam en het nummer van de vloer op en neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan of neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan op de knop van hiernaast om contact op te nemen, om een offerte aan te vragen of om langs te komen in onze showroom.