Italiaans stucwerk – de alternatief voor behang, sauswerk of tegels.

Maak van je wand een eyecatcher!

Italiaans stucwerk is een eeuwenoude en creatieve techniek die rechtstreeks is overgevlogen uit het Italiaanse Venetië. Het is met recht een eyecatcher in je huis. Met deze veelzijdige wanddecoratie breng je muren tot leven en zorg je voor een unieke uitstraling in je woning of bedrijfsruimte. Modern, klassiek, luxueus, stoer of romantisch. Met SanMarco decoratieve pleisters kan het allemaal. Door te spelen met structuren en effecten, schep je grandioze effecten. Gedraaid, strak, plat tot licht grof. 1 of 2 muren zijn al voldoende voor een fantastisch eindresultaat.

  • sterker dan sauswerk
  • verrassende afwerkingsmogelijkheden van natuursteenlook, metallic look tot betonlook
  • mogelijkheid tot het meenemen van een proefpaneel
  • slechts 1 of 2 wanden zijn voldoende voor een grandioos eindresultaat

Betonlook voor wanden, vloeren, badkamers, keukenbladen, meubels en trappen.

Een eigentijdse en strakke uitstraling creëer je vooral met een betonlook. Dit geweldige stucwerk is geschikt voor alle ruimtes in huis, en kan zelfs geplaatst worden over tegels heen. Wil je je keukenblad een stoere uitstraling geven? Dat kan met een betonlook. Liever geen naden in je badkamers maar een strakke en natuurlijke uitstraling? Ook dan is een betonlook een fantastische oplossing. Houd je van een egale vloer of trap zonder poespas? Betonlook. Maar ook tuintafels tover je met de betonlook om in een gave hippe buitentafel. Kom het effect gerust in onze showroom bekijken.

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze collectie.

Gecertificeerd SanMarco decorateur

Eurostuc is een gecertificeerde decorateur voor het Italiaanse stucwerk van SanMarco. Wij vertellen je graag over de eindeloze mogelijkheden van deze prachtige en zeer decoratieve wandafwerking. Wil je een proefpaneel mee naar huis nemen om te kijken hoe het in je huis staat? Dan zorgen wij daarvoor. Ben je stucadoor, schilder of decorateur en wil je je deze techniek ook eigen maken? Vraag dan naar onze SanMarco workshops.

Vraag een offerte aan of neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan op de knop van hiernaast om contact op te nemen, om een offerte aan te vragen of om langs te komen in onze showroom.