Gordijnen, vitrages en inbetweens

Wij vinden dat raamdecoratie en gordijnen meer zijn dan praktisch alleen. Het is ook dé finishing touch in je huis. In onze showroom in Den Haag vind je daarom een afdeling met eigentijdse en hippe raamdecoratie van topkwaliteit. Gordijnen, rolgordijnen, inbetweens, vitrages, plissés, houten jaloezieën, lamellen en sfeervolle shutters. Alles wordt op maat gemaakt, zodat ze volledig in je interieur passen. En wil je niet in je kunststof kozijnen boren? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Gordijnen van topkwaliteit

Mooie gordijnen maken je huis af. Ze creëren een huiselijk gevoel, en zorgen dat je ze ’s avonds met plezier dichtdoet. ’s Winters houden ze de warmte binnen, en ’s zomers houden ze haar buiten. Wil je graag verduisterende gordijnen? Dan kunnen we ze voor je voeren. Al onze gordijnen zijn van een topkwaliteit stof, die niet krimpt als deze gewassen wordt. Voor een optimaal resultaat meten we de gordijnen bij je in, en hangen we ze bij je op. Zo vallen ze precies zoals je voor ogen had.

Lichte vitrages met hippe dessins

Vitrage is een gordijn van een lichte en luchtige stof die daglicht doorlaat. Het grote voordeel is echter dat het zicht naar binnen wel beperkt wordt. De vitrages van nu zijn er in hippe en trendy dessins en stijlvolle stoffen. Vitrages zijn uitstekend te combineren met mooie gordijnen of overgordijnen.

Inbetweens voor een luchtige aankleding

Vind je gordijnen te zwaar en vitrages te licht? Kijk dan eens naar inbetweens, deze zitten tussen gordijnen en vitrages in. Door hun luchtige structuur laten ze wel zonlicht door en zorgen ze tegelijkertijd voor aankleding van je interieur. Sfeervol en vrolijk. Ook inbetweens zijn bij ons verkrijgbaar in diverse varianten. Kom ze bekijken in onze showroom.