Bekijk hier alle CORETec PVC Vloeren

Waarom COREtec?

Een vloer voor elke stijl

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

Gemaakt voor het echte leven

Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec®-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

Ontworpen voor eenvoud

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

Bekijk hieronder “the Naturals” collectie van COREtec.

Bekijk hieronder “the Authentics” collectie van COREtec.

[advanced_iframe use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.flipsnack.com/ParkettWorld/katalog-ceratouch-coretec-2020.html" width="100%" height="700"]

Geïnteresseerd?

Heeft u een vloer gevonden die u mooi vindt? Schrijf dan de naam en het nummer van de vloer op en neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan of neem contact op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan op de knop van hiernaast om contact op te nemen, om een offerte aan te vragen of om langs te komen in onze showroom.