Moduleo

 

 

SUPER KWALITEIT PVC VLOEREN   VOOR WOONHUIS OF BEDRIJFSRUIMTE!!!  

* WATERAFSTOTEND
* ONDERHOUDSVRIENDELIJK
* STREEP EN VLEKBESTENDIG
* VLOERVERWARMING GESCHIKT
* GELUIDSDEMPEND
* NATUURLIJKE 'LOOK & FEEL'

 

Select (residenteel/lichtproject)

Oogverblindende vloer voor uw woning
Ons Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag.
Maar Select vloeren zijn ook geluiddempend, warmte-isolerend en vochtwerend. Daarom zijn ze ook een goede keuze voor badkamers.
Ons Select-assortiment is bedoeld voor residentieel gebruik en licht projectgebruik en is niet geschikt voor commerciële toepassingen. Bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing voor commerciële ruimten? Zie onze  Transform-collectie hieronder.
WILT U DE GEHELE COLLECTIE ZIEN? KOM DAN LANGS IN ONZE SHOWROOM! Wij adviseren u graag
 

Moduleo Select

 

 

Transform (residentieel / project)

Prestaties en schoonheid voor commercieel gebruik
Moduleo® Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimten of in de vaakst gebruikte ruimten in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor industriële toepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden.  Moduleo® Transform is de eerste keuze voor iedere commerciële toepassing – niet alleen omwille van de plaatsingsvriendelijkheid, maar ook omwille van de erg realistische hout- en steeneffecten, de fantastische antislipeigenschappen en het gemak waarmee de vloeren kunnen worden schoongemaakt.

WILT U DE GEHELE COLLECTIE ZIEN? KOM DAN LANGS IN ONZE SHOWROOM !! Wij adviseren u graag.

 

Moduleo Transform